این برنج ها باعث مسمومیت می شوند ، بهترین دما برای نگهداری برنج پخته در یخچال ، برنج پخته شده چند روز در یخچال می ماند؟

به گزارش وبلاگ هلن، یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه برنج پخته بیرون یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد، گفت: در صورت نگهداری در دمای بالای پنج درجه، برنج خیلی زود خراب می شود.

این برنج ها باعث مسمومیت می شوند ، بهترین دما برای نگهداری برنج پخته در یخچال ، برنج پخته شده چند روز در یخچال می ماند؟

به گزارش وبلاگ هلن، گلبن سهراب اظهار کرد: برنج خام می تواند حاوی اسپورهای باکتری به نام Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته می شود، این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری می شوند.

وی با اشاره به اینکه این باکتری ها در دمای 30 درجه سانتی گراد در عرض 20 دقیقه دو برابر می شوند، ادامه داد: در نهایت سمی تولید می شود که پس از مصرف برنج مانده فرد دچار اسهال و استفراغ شدید می شود.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه معمولاً علامت های مسمومیت بین 30 دقیقه تا 6 ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده می شود، گفت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم می گویند که معمولاً پس از 24 ساعت برطرف می شود.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج درجه سانتی گراد منتقل شود.

سهراب به نقل از پژوهش هایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) اجرا شده است، تاکید کرد: برنج پخته شده را می توان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.

  • نان را در فریزر نگهداری نکنید | ترفندی برای افزایش ماندگاری نان
منبع: همشهری آنلاین

به "این برنج ها باعث مسمومیت می شوند ، بهترین دما برای نگهداری برنج پخته در یخچال ، برنج پخته شده چند روز در یخچال می ماند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این برنج ها باعث مسمومیت می شوند ، بهترین دما برای نگهداری برنج پخته در یخچال ، برنج پخته شده چند روز در یخچال می ماند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید