نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران فراوری شده است
به گزارش وبلاگ هلن، پژوهشگران گروه شیلات و صنایع غذایی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نمونه اولیه گوشت گیاهی را فراوری نموده اند و در صورت حمایت از این فناوری تا 2 سال آینده این محصول به صورت انبوه وارد بازار می گردد.

به گزارش خبرنگار استان های وبلاگ هلن، پژوهشگران و محققان در گروه شیلات و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تا دو سال آینده گوشت با منشأ گیاهی را روانه بازار می نمایند.
این محصول با استفاده از برپ چغندر و بعضی گیاهان دیگر فراوری شده که محصول اولیه شبیه گوشت با منشأ گیاهی است که به صورت پایلود فراوری می گردد.
در گروه شیلات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پژوهشگران با بعضی جلبک ها در حال فراوری گوشت گیاهی هستند.
در صورت تأمین منابع اقتصادی و حمایت بخش خصوصی پژوهشگران این پردیس می توانند تا 2 سال آینده فراوری انبوه گوشت گیاهی را شروع نمایند و بخشی از احتیاج خانواده ها به پروتئین را تأمین نمایند.
منبع: خبرگزاری دانشجو