نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران فراوری شده است

به گزارش وبلاگ هلن، پژوهشگران گروه شیلات و صنایع غذایی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نمونه اولیه گوشت گیاهی را فراوری نموده اند و در صورت حمایت از این فناوری تا 2 سال آینده این محصول به صورت انبوه وارد بازار می گردد.

نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران فراوری شده است

به گزارش خبرنگار استان های وبلاگ هلن، پژوهشگران و محققان در گروه شیلات و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تا دو سال آینده گوشت با منشأ گیاهی را روانه بازار می نمایند.

این محصول با استفاده از برپ چغندر و بعضی گیاهان دیگر فراوری شده که محصول اولیه شبیه گوشت با منشأ گیاهی است که به صورت پایلود فراوری می گردد.

در گروه شیلات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پژوهشگران با بعضی جلبک ها در حال فراوری گوشت گیاهی هستند.

در صورت تأمین منابع اقتصادی و حمایت بخش خصوصی پژوهشگران این پردیس می توانند تا 2 سال آینده فراوری انبوه گوشت گیاهی را شروع نمایند و بخشی از احتیاج خانواده ها به پروتئین را تأمین نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران فراوری شده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نمونه اولیه گوشت گیاهی در پردیس کشاورزی دانشگاه تهران فراوری شده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید