تاکو مکزیکی پنیری، یک غذای دلپذیر

به گزارش وبلاگ هلن، تاکو مکزیکی چیست؟ تاکو غذای مکزیکی خوشمزه از ترکیب مزه های مختلفی است که شما را به وجد می آورد. معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه می گردد.

تاکو مکزیکی پنیری، یک غذای دلپذیر

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/ZBYgMp62rp/h-360-800k.mp4

تاکو مکزیکی پنیری

تاکو جزء غذاهای مکزیکی است که طعم و مزه تند و خوشمزه ای دارد. امروز در بخش آشپزی مجله اینترنتی دلتا قصد داریم تا یک تاکو مکزیکی پنیری را به شما یاد دهیم.

مواد لازم برای تهیه تاکو مکزیکی پنیری

  • سینه مرغ 250 گرم
  • پاستا فرمی یک لیوان
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • نان تورتیلا 6 ورق
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • پیاز 1 عدد میانه
  • سیر 4 حبه
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل تند هالوپینو 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  • شیر 150 میلی لیتر یا یک استکان
  • پنیر چدار 50 گرم
  • پنیر موزارلا 40 گرم
  • جعفری برای تزیین

پیشنهاد ویدئو: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی یک روش ساده و مقرون به صرفه برای پخت مرغ و پاستا را ببینید.

منبع: پیام دلتا

به "تاکو مکزیکی پنیری، یک غذای دلپذیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاکو مکزیکی پنیری، یک غذای دلپذیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید