طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات ، فوت و فن درست کردن یک سالاد گرم و پرخاصیت
به گزارش وبلاگ هلن، سالاد مرغ و سبزیجات یکی از انواع سالادهای گرم است که سبزیجات داخل آن پخته می شوند و غذایی کامل، سالم و بسیار پرخاصیت محسوب می گردد.
به گزارش وبلاگ هلن، سالاد مرغ و سبزیجات یکی از انواع سالادهای گرم است که به علت داشتن مرغ و سبزیجاتی مانند کدو، کلم بروکلی، قارچ و... یک وعده غذایی کامل و مقوی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن را می خوانید.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و سبزیجات
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
کلم بروکلی: 200 گرم
قارچ: 6 عدد
کدو سبز: 2 عدد
گوجه گیلاسی: 10 عدد
روغن زیتون: به مقدار دلخواه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات
1 ـ برای آغاز کار سینه مرغ را بشویید؛ سپس آن را به صورت ریز و مکعبی خرد کنید. سینه مرغ خرد شده را داخل یک ظرف مناسب بریزید و سیر رنده شده را همراه با 2 قاشق روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب ظرف را ببندید و ظرف مرغ را حدود دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار گردد.
2 ـ کدو سبز را بعد از اینکه خوب شستید، به صورت حلقه ای خرد کنید و کنار بگذارید. کلم بروکلی و قارچ را هم خرد کنید و کنار بگذراید. داخل یک ماهی تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و ابتدا کدو سبزها را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت میانه کمی تفت بدهید؛ سپس قارچ و کلم بروکلی را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید تا سبزیجات کمی نرم و پخته شوند.
3 ـ سبزیجات را از ماهی تابه خارج کنید؛ سپس گوجه گیلاسی ها را داخل ماهی تابه بریزید و کمی تفت بدهید تا گوجه ها نرم شوند و بعد آن ها را از ماهی تابه خارج کنید.
4 ـ پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق روغن زیتون داخل ماهی تابه تفت بدهید تا پیاز نرم و سبک گردد؛ سپس کمی زدچوبه به آن بزنید. مرغ خرد شده را که حالا مزه دار شده است، از یخچال خارج کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط گردد؛ سپس درب ماهی تابه را بگذراید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید مرغ کاملا بپزد.
5 ـ در مرحله آخر وقتی مرغ پخت، بقیه سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید و سالاد را داخل ظرف مناسب سرو بکشید. این سالاد از آنجا که گرم است، نیازی به سس ندارد و بهتر است به صورت گرم سرو گردد، نوش جان.
منبع: فرارو
منبع: همشهری آنلاین