طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکوئیتی؛ بستنی خوشمزه ایتالیایی!

به گزارش وبلاگ هلن، کمتر کسی رو این روزها میشه پیدا کرد که تا به حال دسر خوشمزه و معروف تیرامیسو رو امتحان نکرده باشه و یا این دسر خوش طعم رو دوست نداشته باشه! یک دسر با طعم و عطر قهوه برای عاشقان و دوست داران قهوه! وحتی افرادی که علاقه ای به قهوه ندارند و اما میتونه یکی از محبوب ترین دسرها براشون باشه! حالا تصور کنید این دسر خوشمزه به شکل بستنی در بیاد و برای روزهای گرم تابستون تبدیل بشه به یک خوشمزه مجذوب کننده و خوش طعم! بهتر از اون، اینکه خودتون به راحتی بتونید تو خونه یه بستنی خیلی خوشمزه تهیه کنید.

طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکوئیتی؛ بستنی خوشمزه ایتالیایی!

یک بستنی تیرامیسوی خیلی مجذوب کننده و خاص! امروز ما آموزش بستنی تیرامیسو با بیسکوئیت رو تدارک دیدیم تا به سادگی خودتون بتونید این بستنی خوشمزه رو در منزل و با خیال راحت تهیه کنید و برای اعضای خانواده لحظات شادی بسازید. حالا تا تابستون تموم نشده دست به کار بشید و این بستنی فوق العاده رو تهیه کنید و روزهای گرم به جامانده از تابستان رو لذت بخش تر سپری کنید! البته که این بستنی میتونه برای هر فصل و زمانی مناسب باشه! و هروقت که دلتون یه بستنی خوشمزه بخواد یه انتخاب عالی میتونه باشه.

با ما در وبلاگ هلن بلاگ همراه باشید با آموزش این بستنی خوش طعم و خوشمزه!

مواد لازم جهت تهیه بستنی تیرامیسو بیسکوئیتی
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 350 گرم
خامه قنادی 250 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 80 گرم
شیر عسل100 گرم
آب 30 گرم
قهوه 40 گرم
شکلات چیپسی نصف پیمانه
بیسکوئیت به میزان لازم

1- برای آغاز کار شکر را در تابه یا ظرف مناسب و مقاوم به حرارت بریزید.

آب را به شکر اضافه کنید.

2- این مخلوط را هم بزنید و سپس مخلوط آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل گردد.

نیازی نیست زمان زیادی روی حرارت باشد همین که داغ شد و آغاز به جوشیدن کرد و از دیواره های ظرف آغاز کرد به حباب زدن کافیست و باید از روی حرارت بردارید.

در این فاصله که مخلوط شکر و آب با حرارت ملایم داغ میشه، و همزمان با داغ شدن مخلوط آب و شکر، در ظرف دیگری سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا کنید.

3- زرده ها رو در کاسه یا ظرف مناسب و بزرگتری بریزید و با همزن برقی آغاز کنید به هم زدن زرده های تخم مرغ!

حدود یک دقیقه زرده ها رو هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

4- سپس در این مرحله مخلوط آب و شکر که کاملا داغ شده است رو با دقت و همانطور که همزن روشن است به زرده های همزده اضافه کنید.

دقت کنید که همزمان با روشن بودن همزن و همزدن زرده ها باید مخلوط داغِ آب و شکر و یا همان شربت رو اضافه کنید!

این کار به این علت انجام میشه که دیگه نگران خام بودن زرده ها نباشید و به این طریق زرده ها با حرارت و داغی شربت و مخلوط آب و شکر از حالت خامی خارج می شوند.

ولی مراقب باشید که اگر مرتب و مداوم همراه با اضافه کردن مخلوط آب و شکر، زرده ها رو هم نزنید زرده ها براثر داغی این مخلوط ممکنه پخته بشوند و حالت اصلی و مورد نظر ما رو از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت تیرامیسو

پس حتما توجه داشته باشید که همزمان با روشن بودن دستگاه همزن، مخلوط داغِ آب و شکر را اضافه کنید.

مرتب و حدود یک دقیقه مجددا بعد از اضافه کردن آب و شکر داغ شده، مخلوط زرده ها رو هم بزنید.

5- بعد از این مرحله پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای رو به مخلوط زرده اضافه کنید.

با همزن مجددا آغاز کنید به همزدن تا پنیر کاملا با زرده ها یکدست و مخلوط گردد. 6- سپس شیر عسلی رو به مخلوط بالا اضافه کنید. هم بزنید و مخلوط رو کنار بگذارید.

حالا در کاسه دیگری خامه شیرین شده را که قبلا از فریزر خارج کردید رو بریزید.

خامه حالا دیگه نرم و از یخ زدایی شده و از حالت انجماد خارج شده است.

7- با همزن برقی آغاز به همزدن خامه شیرین شده کنید.

تا جایی هم بزنید که خامه کاملا فرم بگیرد.

8- بعد از فرم دهی به خامه قنادی یا خامه شیرین شده، آن را به مخلوط زرده ها و پنیر اضافه کنید.

و با همزن مواد رو هم بزنید یا با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

9- در مرحله بعدی و بعد از مخلوط کردن خامه با پنیر و زرده ها، قهوه اسپرسو غلیظ یا قهوه فوری را اضافه کنید.

در نهایت شکلات های چیپسی را داخل مواد بریزید.

10- مواد را با لیسک مخلوط کنید. حالا قالب یا ظرف مناسبی رو آماده کنید.

بهتر است از یک ظرف یا قالب مربع یا مستطیل بهره ببرید. داخل ظرف رو با سلفون یا کیسه فریزر کاملا بپوشانید.

بعد بیسکوئیت ها را کف ظرف و روی سلفون بچینید.

حالا کرم آماده شده پنیری یا همان کرم تیرامیسو را روی بیسکوئیت ها بریزید.

11- کاملا سطح روی کرم رو صاف کنید. حالا مجددا روی کرم یا در واقع بستنی را با بیسکوئیت بپوشانید.

12- بیسکوئیت ها را دقت کنید که به همان ترتیب که در کف ظرف قرارداده اید، روی کرم بستنی هم بگذارید.

چیدمان بیسکوئیت ها باید به یک ترتیب و منظم باشد. قطر بستنی ها که داخل قالب میریزید بهتر است بین دو تا سه سانتی متر باشد.

حالا قالب را در فریزر قرار دهید و اجازه دهید یک شب یا حداقل 6 ساعت در فریزر بماند.

بعد از مدت زمان مذکور، قالب را از فریزر خارج کنید.

13- ملاحظه می کنید که بستنی کاملا سفت شده و فرم گرفته است. سلفون را از داخل قالب بیرون بکشید.

زمان آن رسیده که بستنی های بیسکوئیتی مجذوب کننده رو برش بزنید.

با یک چاقوی تیز که می توانید کمی زیر آب داغ بگیرید، بیسکوئیت ها را از لبه برش دهید.

14- به نسبت و میزان بیسکوئیت ها بستنی را برش دهید.

حالا بستنی های بیسکوئیتی خوشمزه با طعم بی نظیر تیرامیسو آماده است!

بستنی ها رو در فریزر نگهداری کنید.

به همین راحتی و زیبایی بستنی های مجذوب کننده و خوشمزه ای رو در منزل تهیه می کنید.

حالا دیگه هروقت دلتون یه بستنی خوشمزه بخواد میتونید فریزر رو باز کنید و یکی از این بیسکوئیت بستنی های خوش طعم و خوشمزه رو بردارید و با خیال راحت نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک تیرامیسو

اگر شما هم دوست دارید بستنی ها رو با شکلات کاور کنید

میتونید یک سوم یا نصف پیمانه شکلات شیری یا شکلات تلخ رو با توجه به سلیقه تون و طعمی که علاقه دارید، خرد کنید.

15- شکلات های خردشده را داخل کاسه یا ظرف مناسبی بریزید و داخل مایکروفر برای چند دقیقه قرار دهید تا شکلات ذوب گردد. یا اینکه ظرف را روی بخار کتری بگذارید و اجازه دهید که شکلات های خرد شده کاملا بر اثر حرارت و بخار کتری ذوب گردد.

به شکلات های ذوب شده دو تا سه قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید تا کمی رقیق تر گردد. و حالتی نسبتا روان پیدا کند.

اجازه بدید شکلات مایع از حرارت بی افتد و سرد گردد.

بستنی ها رو از فریزر خارج کنید و یک طرف بستنی رو در شکلات فرو کنید.

16- میتونید با شکلات های رنگی تزیین کنید.

نگران نباشید بخاطر دما و سرمای بستنی ها، شکلات سریع به حالت جامد درمیاد. و بستنی ها آماده مصرف می شوند.

بستنی هایی که هم بزرگترها رو مجذوب خودش میکنه و هم بسیار مورد علاقه و توجه بچه ها و کوچکترها قرار میگیره!

این بستنی های خوشمزه و مجذوب کننده رو درست کنید و نوش جان کنید.

نکات تهیه بستنی تیرامیسو بیسکوئیتی:

  • در تهیه این بستنی ها از هرنوع بیسکوئیتی میتونید بهره ببرید.
  • حتی میتونید بستنی ها رو با قطر کمی بدون بیسکوئیت در قالب سلفون کشیده بریزید.
  • بعد با کاتر بستنی ها رو قالب بزنید و روی بیسکوئیت قرار بدید. مثلا با این روش میتونید از بستنی های گرد و دایره ای بهره ببرید.
  • هرچقدر قهوه غلیظ تر و خوش طعم تر باشه طعم بستنی هم بهتر و قوی تر میشه.
  • شیر عسل رو میتونید از فروشگاه ها تهیه کنید که قیمت نسبتا بالایی دارند. بهتر اینه که خودتون در منزل شیر عسلی رو تهیه کنید که دستور تهیه اش رو قبلا در سایت وبلاگ هلن گذاشتیم! که بسیار به صرفه و مناسب است و به راحتی برای خیلی از دسرها و بستنی ها قابل استفاده است.
  • نگران خام بودن زرده ها در تهیه این بستنی نباشید. در تهیه تیرامیسویی اصیل از زرده استفاده میشه و در تهیه این بستنی ها هم زرده با همان مخلوط آب داغ و شکر و در واقع شربت حرارت میبینه و از حالت خامی خارج میشه!
  • حتی اگر بیسکوئیت ندارید این بستنی رو به راحتی میتونید بدون بیسکوئیت هم تهیه کنید.
  • با این میزان مواد حدود دوازده عدد بستنی تیرامیسو خواهید داشت. البته با توجه به سایز و میزان بیسکوئیت ها! اگر کوچکتر باشند میتونید دوبرابر این میزان بستنی داشته باشید.

امیدوارم از طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکوئیتی خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکوئیتی؛ بستنی خوشمزه ایتالیایی!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی تیرامیسو بیسکوئیتی؛ بستنی خوشمزه ایتالیایی!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید