غذاهای شب یلدا

به گزارش وبلاگ هلن، یلدا یکی از شب هایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! غذاهای ویژه شب یلدا را معمولا همه دوست دارند چون قرار است طعمی متفاوت با مزه ای یلدا داشته باشد ؛ اگر میخواهید سال جاری بهترین غذاها و دسرهای شب یلدا را آماده کنید با ما همراه باشید.

غذاهای شب یلدا

خوراک انار و بادمجان

مواد لازم:

بادمجان سرخ شده درسته: 6 عدد

رب انار: 3 قاشق سوپخوری

دانه انار: 1 پیمانه

آب جوش: یک دوم پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

لواشک: به میزان دلخواه

سرکه: 1 قاشق چایخوری

پیاز داغ: 2 قاشق سو پخوری

روغن کنجد: 1 قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1.ابتدا بادمجان های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه نموده، می گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع گردد و سس غلیظی باقی بماند.

2. در آخر دانه های انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه می پزیم. در صورت دلخواه لواشک را خرد نموده، برای تزیین به همراه خوراک سرو می کنیم.

کاپ کیک هندوانه

مواد لازم:

هندوانه له شده: 1 پیمانه

آرد: 220 گرم

کره: 125 گرم

بکینگ پودر: 1 قاشق سوپ خوری

شکر: 165 گرم

آب هندوانه: یک چهارم پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه:

1. ابتدا داخل قالب کاپ کیک را کاغذ مخصوص کاپ کیک می گذاریم. سپس کره و شکر را با همزن می زنیم تا سبک و سفید گردد. تخم مرغ ها را یکی یکی و بعد هندوانه له شده و مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم. آب هندوانه را هم اضافه نموده و هم می زنیم تا مایع یکدست داشته باشیم.

2. مایه آماده شده را به آرامی داخل کاغذهای کاپ کیک می ریزیم؛ طوری که سر کاغذها یک تا دو سانتی متر خالی باشد؛ سپس کاپ کیک ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا پخته گردد. دمای فر باید 180 درجه سانتی گراد باشد.

برای تزئین کاپ کیک هندوانه: ابتدا خمیر فوندانت را از لوازم قنادی تهیه نموده؛ رنگ سبز و قرمز را با کاترهای مختلف قالب می زنیم و برای تزیین روی کیک ها می گذاریم.

نکته: خمیر فوندانت را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید که در رنگ های مختلف موجود است. البته خودتان هم می توانید رنگ آمیزی این خمیر را درخانه انجام دهید.

کرم چیز خرمالو

مواد لازم:

پنیرخامه ای: 150 گرم

پودرژلاتین: 4 قاشق چایخوری

شکر: یک چهارم پیمانه

آب: یک چهارم پیمانه

خرمالو: 2 عدد

شکلات تخته ای سفید: 50 گرم

خامه صبحانه: 50 گرم

طرز تهیه:

1. ابتدا پنیرخامه ای، شکر و خرمالوها را داخل غذاساز ریخته، کاملا مخلوط می کنیم؛ سپس پودر ژلاتین را در آب روی حرارت غیرمستقیم حل می کنیم تا کاملا شفاف گردد.

2. شکلات تخته ای سفید و خامه صبحانه را روی حرارت بسیار ملایم با هم مخلوط می کنیم تا یکدست گردد.

3. در نهایت همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب موردنظر می ریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم، بسته گردد.

یوگو لبو

مواد لازم:

ماست پرچرب: 2 قاشق سوپخوری

شکر یا عسل: 4 قاشق سوپخوری

چغندر پخته شده: 2 عدد متوسط

خامه: 1 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین: 4 قاشق چایخوری

آب: یک چهارم پیمانه

آب لبو: یک دوم پیمانه

عسل یا لبو برای شیرین تر شدن در صورت دلخواه: 4 قاشق سوپخوری

1. ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب می گذاریم تا کاملا پخته گردد. بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر یا عسل اضافی و خامه داخل میکسر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم.

2. در این مرحله پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب روی حرارت غیرمستقیم حل می کنیم تا کاملا شفاف گردد. پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط لبو اضافه نموده، داخل قالب سیلیکونی می ریزیم و در ابتدا داخل فریزر می گذاریم؛ وقتی مواد کاملا یخ زد از قالب درآورده و درون یخچال قرار می دهیم تا به دمای یخچال برسد.

نکته: عسل یا شکر به میزان 4 قاشق سوپخوری را در صورتی به مواد اضافه می کنیم که بخواهیم یوگولیوی ما شیرین تر گردد.

پشمک شکلاتی

مواد لازم:

پشمک ساده: به میزان لازم

اکلیل خوراکی طلایی: به میزان لازم

شکلات تخته ای سیاه: 400 گرم

مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده: به دلخواه یک چهارم پیمانه

روغن مایع: 50 گرم

گردو پودر شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

1. شکلات تخته ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم کره می ریزیم، می گذاریم داخل فریزر تا سفت گردد.

2. سپس پشمک ها را در قالب نیم کره دیگری فشرده می کنیم. شکلات ها را از داخل قالب خارج می کنیم. پشمک های قالب زده شده را داخل کاسه های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می کنیم.

نکته 1: درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک ها را قالب بزنید.

نکته 2: برای اینکه پشمک راحت تر از قالب خارج گردد حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک ها را فشرده کنید.

منبع: گردشبان

به "غذاهای شب یلدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای شب یلدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید