طرز تهیه دلمه برگ کلم

به گزارش وبلاگ هلن، در این مقاله روش درست کردن یک غذای سنتی خوشمزه را یاد میگیرید.1.برای درست کردن دلمه کلم ابتدا باید کلم را خوب شسته و سر آن را جدا کنید تا برگ های آن راحت از هم جدا شوند.

طرز تهیه دلمه برگ کلم

به گزارش وبلاگ هلن به نقل از هفت گنج دلمه برگ کلم یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی هاست که علاوه بر فصل سرما خانم ها برای مهمانی های عصرانه نیز این غذای لذیذ را درست می نمایند. سرو این غذا با ماست و خیار متداول است.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم

کلمیک عدد عظیم
برنج2/1 لیوان
لپه3/1 لیوان
سبزی(جعفری، گشنیز، نعنا، ترخون و شوید)یک کیلو
شکر2 قاشق غذا خوری
کشمشنصف فنجان
پیاز1عدد عظیم
رب گ وجه فرنگی2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه دلمه برگ کلم

1.برای درست کردن دلمه کلم ابتدا باید کلم را خوب شسته و سر آن را جدا کنید تا برگ های آن راحت از هم جدا شوند. برگ های کلم را در یک قابلمه عظیم پر از آب روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا برگ های کلم نرم شوند و بتوانید در ادامه کار به راحتی از آن برای پر کردن مواد بهره ببرید.

طرز تهیه مواد داخل برگ کلم :

2.سبزی ها را تمیز شسته، ساقه آنها را جدا کنید و دور بریزید سپس سبزی ها را یکدست و ریز خرد کنید.

3.برنج و لپه را تمیز شسته و هر کدام را جداگانه در یک قابلمه کوچک در آب بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نیم پز شوند. (آب به مقداری باشد که 2 بند انگشت روی آن را بپوشاند.)

4.در یک ماهیتابه عظیم یک عدد پیاز را نگینی خرد نموده و با روغن، نمک و زردچوبه روی حرارت ملایم سرخ کنید سپس برنج و لپه نیم پز شده و سبزی خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت تفت دهید.

5.رب گوجه فرنگی و کشمش و شکر را اضافه کنید. کمی روغن به مواد اضافه کنید تا کمی چرب گردد و به مدت 5 دقیقه روی حرارت بپزد. وقتی مواد پخته و آماده شد برگ های کلم را به اندازه دلخواه برش دهید. داخل هر برگ را با 1تا 2 قاشق غذا خوری از مواد پر کنید و بپیچید یا رول کنید و یکی یکی داخل قابلمه بگذارید. سر دلمه ها باید ته قابلمه باشد تا هنگام پخت از هم باز نشوند و مواد بیرون نریزد. 5 لیوان آب روی دلمه ها بریزید و در یک قابلمه که از دهنه قابلمه کوچکتر باشد را روی دلمه ها بگذارید تا هنگام پخت مواد از برگها بیرون نریزد و دلمه ها شکل خود را از دست ندهند و به مدت یک ساعت بپزد. بعد از پخت یکی یکی با قاشق دلمه ها را روی ظرف مورد نظر بگذازید، باید خیلی آرام و با دقت این کار را انجام دهید تا دلمه ها باز نشوند و مواد آن بیرون نریزد.

داخل آنها را با مواد دلمه پر کنید.

هنگامی که دلمه ها را در قابلمه میچینید، گوجه فرنگی را نیز همراه با آن در قابلمه بچینید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه دلمه برگ کلم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه برگ کلم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید