استفاده از فویل برای پخت غذا خوب است؟
به گزارش وبلاگ هلن، کارشناسان درباره میزان استفاده از فویل در پخت غذا ها ابراز نگرانی نموده و پژوهش ها هم درخصوص مضرات احتمالی این کار برای سلامت ما هشدار داده اند. آیا باید از این هشدار ها نگران بود؟ ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید.

خطرات فویل
طبق تحقیقات، برخی فویل هایی که از آن ها برای پخت استفاده می کنیم، به درون غذای ما نشت و به مرور مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد می نماید. دانشمندان به آنالیز خطرات بالقوه ای پرداخته و به بالا بودن غلظت آلومینیوم در بافت مغز مبتلایان به بیماری آلزایمر پی برده اند. تحقیقات هم نشان داده ممکن است میان مصرف زیاد آلومینیوم و کاهش نرخ رشد سلول های بدن انسان ارتباط وجود داشته باشد و این موضوع ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری های استخوانی یا اختلالات کلیوی بالقوه مضر باشد.
نوع غذا، چاشنی و دمای پخت
تحقیقات به طور کلی نشان داده است هر چه دمای پخت غذا بالاتر باشد شرایط برای ورود آلومینیوم به غذای ما مساعدتر می گردد.یک عامل دیگر اسیدیته مواد غذایی است. اگر با مواد غذایی اسیدی مثل گوجه فرنگی یا چاشنی هایی سر و کار دارید که با سرکه درست می گردد، این موضوع می تواند باعث تجزیه شدن فویل و نشت هر چه بیشتر آلومینیوم به درون غذا گردد.تا زمانی که در استفاده از فویل آلومینیومی در پخت غذا زیاده روی نکنید احتمالاً خطری تهدیدتان نمی نماید. همواره تعادل را رعایت کنید. از پخت زیاد مواد غذایی اسیدی با استفاده از فویل خودداری کنید.مراقب مقدار نمک و ادویه ای که به غذای خود اضافه می کنید هم باشید چرا که زیاد بودن مقدار آن ها هم می تواند در نشت آلومینیوم نقش داشته باشد.
جایگزین هایی برای فویل
روش های متعددی برای کاهش استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز وجود دارد. در برخی موارد می توانید به جای فویل از کاغذ پوستی بهره ببرید. به علاوه سعی کنید بیشتر غذای خانگی مصرف کنید که سالم تر است.برای کباب کردن می توانید از توری کباب یا سیخ بهره ببرید. هنگام پخت سبزیجات در فر از ظرف پیرکس و برای پخت سیب زمینی از سینی فر بهره ببرید.
منبع: همگردی