طرز تهیه کیک خرمالو مجذوب کننده برای شب یلدا

به گزارش وبلاگ هلن، خرمالو میوه ای خوراکی است که در انواع درختان تیره خرمالوئیان رشد می نماید. بیشترین و رایج ترین خرمالو به گونه Diospyros kaki یا خرمالوی آسیایی تعلق دارد. رنگ خرمالوی رسیده از زرد روشن تا نارنجی و قرمز تیره متغیر است. خرمالو میزان و اشکال متنوعی دارد. بعضی از انواع خرمالو گرد و گونه های دیگر به شکل قلب یا کدو تنبل هستند. این میوه شیرین و خوشمزه برای تهیه انواع دسر، به خصوص، کیک خرمالو مورد استفاده قرار می گیرد.

طرز تهیه کیک خرمالو مجذوب کننده برای شب یلدا

خرمالو حاوی ترکیبات گیاهی و مواد مغذی است، در تیجه مصرف آن می تواند از جهات مختلف برای بدن مفید باشد. از جمله خواص این میوه می توان به حفظ سلامت چشم، کاهش کلسترول بد و تقویت عملکرد قلب خون اشاره نمود. خرمالو یک میوه پاییزیست، بنابراین در طول پاییز، دسترسی به این میوه خوش طعم و خوشمزه به راحتی امکان پذیر خواهد بود. برای جشن گرفتن شب یلدا خوراکی های رنگارنگی در نظر گرفته می گردد، یکی از این خوراکی های خوش آب و رنگ و پرطرفدار، کیک خرمالو است. به همین دلیل، در ادامه طرز تهیه کیک خرمالو را توضیح خواهیم داد که با توجه به خواص متعدد و طعم بی نطیر این میوه، می تواند انتخاب سالم و لذیذی برای شب یلدای شما باشد.

مواد لازم:
  • خرمالو: 4 عدد (درشت و رسیده)
  • جوش شیرین: 1 1⁄2 قاشق چای خوری
  • شکر: 1 3⁄4 پیمانه
  • کره: 1⁄2 پیمانه (مدتی در دمای اتاق باشد)
  • تخم مرغ: 3 عدد (بزرگ)
  • عصاره وانیل: 2 قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره: 2 پیمانه
  • پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: 1⁄2 قاشق چای خوری
  • پودر میخک: 1⁄4 قاشق چای خوری
  • گردو: 3⁄4 پیمانه (خرد شده)
  • مویز: 3⁄4 پیمانه
  • پودر قند: به مقدار لازم
  • آرد و کره: کمی برای ریختن داخل قالب
طرز تهیه:
  1. فر را از پیش روی حرارت 176 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  2. کمی کره و آرد را داخل قالب مورد نظرتان ریخته و پخش کنید.
  3. خرمالوها را پوست بگیرید و از الک درشت رد کنید تا به حالت پوره دربیاید.
  4. حدود 1 1/3 پیمانه پوره خرمالو را در یک کاسه کوچک بریزید.
  5. جوش شیرین را داخل پوره ریخته و مخلوط کنید. پوره را کنار بگذارید.
  6. شکر و کره را در یک کاسه بزرگ بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط گلوله ای گردد)
  7. دو عدد تخم مرغ را جدا جدا به شکر و کره اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن، خوب بزنید.
  8. وانیل را اضافه کنید.
  9. آرد، دارچین، نمک و میخک را در مخلوط کره الک کنید. سپس مواد را با استفاده از کفگیر لاستیکی به خوبی مخلوط شوید.
  10. خرمالو، گردو و مویز را مخلوط کنید.
  11. خمیر را به قالب از پیش آماده شده منتقل کنید.
  12. کیک را حدود 55 دقیقه داخل فر بپزید.
  13. در نهایت، کیک را بیرون بیاورید تا زمانی که خنک گردد. سپس برای تزیین کمی پودر قند روی آن بپاشید.
منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه کیک خرمالو مجذوب کننده برای شب یلدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک خرمالو مجذوب کننده برای شب یلدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید